Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Voel je gezien bij Bartiméus. De nieuwe arbeidsmarktcampagne is online!

De nieuwe campagne van Bartiméus voor het werven van nieuwe collega’s is gestart. Bas, Debbie en Patricia vertellen in verschillende filmpjes wat het werken bij Bartiméus voor hen zo ontzettend leuk en waardevol maakt.

Voel je Gezien. Kom werken bij Bartiméus

De campagne

Er is een grote vraag naar nieuwe collega's. Om de verschillende vacatures binnen onze organisatie onder de aandacht te brengen is er een nieuwe online campagne om Bartiméus als werkgever op de kaart te zetten. In een serie korte verhalen vertellen Bas, Debbie en Patricia waarom zij zo graag bij Bartiméus werken. De eerste filmpjes zijn gericht op de vacatures in de zorg. Later dit jaar worden ook andere onderdelen van Bartiméus in de spotlights gezet. De website werkenbij is aangepast, omgevormd en passend gemaakt bij de stijl van de nieuwe campagne. Hier zijn de 3 nieuwe filmpjes ook te bekijken. Via de pers wordt er aandacht gevraagd voor deze campagne en de bijeenkomsten. Dit alles wordt ondersteund door diverse promotiemiddelen waaronder flyers en banners.  

Bijeenkomsten woonbegeleiders

Naast de online campagne en de bestaande kennismakingsbijeenkomsten worden er op ook kennismakingsbijeenkomsten voor specifieke doelgroepen georganiseerd. De eerstvolgende is de kennismakingsbijeenkomst voor woonbegeleiders op dinsdag 26 mei. Kijk hiervoor op: Kennismakingsbijeenkomst woonbegeleider - Bartimeus Deze bijeenkomst is voor mensen die al werkzaam zijn binnen de zorg. Maar ook zij-instromers (zonder diploma) die meer willen weten over het werken in de gehandicaptenzorg, zijn van harte welkom.  

Meer weten over alle mogelijkheden? Kijk dan ook op de website werken bij Werken bij Bartiméus - Bartimeus