Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Voel je gezien. Kom werken bij Bartiméus.

Werken bij Bartiméus betekent werken in een team met een gedeelde passie: samen alles in het werk stellen om mogelijk te maken dat mensen die slechtziend of blind zijn het leven kunnen leiden dat bij hen past.

Debbie - Voel je Gezien. Kom werken bij Bartiméus

Werken bij Bartiméus betekent werken in een team met een gedeelde passie: samen alles in het werk stellen om mogelijk te maken dat mensen die slechtziend of blind zijn het leven kunnen leiden dat bij hen past. Werk je op dit moment in de zorg, het onderwijs of doe je onderzoek?  Bij ons kun je jouw kennis en expertise inzetten.

Werken bij Bartiméus. Iets voor jou?

Regelmatig organiseren we kennismakingsbijeenkomsten waarbij je vrijblijvend kennis kan maken met Bartiméus. Tijdens deze bijeenkomsten vertellen we je graag over het werken bij onze organisatie en heb je gelegenheid om al je vragen te stellen. Ook nemen we even een kijkje op een locatie van wonen of dagbesteding. De eerstvolgende bijeenkomst is op vrijdag 1 november van 10.00 – 11.30 uur op onze locatie in Doorn.

Ontdek onze vacatures

Op de website Werken bij Bartiméus vind je alle vacatures. Wil je jezelf inzetten voor onze bewoners met een visuele en verstandelijke beperking? Dan is een baan als woonbegeleider misschien wel iets voor jou: Woonbegeleider - Bartimeus. Of ben je de vertrouwde stem en hulp naast het bed van de bewoners in de nacht? Denk dan eens aan een baan in de nachtzorg: Begeleider Nachtzorg - Bartimeus. Misschien wil je op flexibele tijden werken, wanneer het jou uitkomt? Kom dan binnen onze flexpool werken: Begeleider Flexpool - Bartimeus.

Werken & Leren

Bij Bartiméus zijn we nooit uitgeleerd. Onze medewerkers krijgen volop mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen en verbeteren. Heb je nog niet de juiste opleiding voor het werk? Neem dan contact op met het team leren en ontwikkelen, en bekijk samen de mogelijkheden. Zij zijn bereikbaar via teamlerenenontwikkelen@bartimeus.nl. Vanuit onze jarenlange ervaring en expertise bieden we een breed scala aan opleidingen, trainingen en bijscholing voor professionals in zorg en onderwijs. Zo worden we samen steeds beter.

Enthousiast?

Heb je interesse om bij Bartiméus te komen werken? Neem vooral dan een kijkje op onze website Werken bij Bartiméus. Hier vind je alle informatie over onze kennismakingsbijeenkomsten, vacatures en werken & leren. En hier staan ook de contactgegevens van de collega’s die je verder kunnen helpen als je vragen hebt. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!