Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Scholingen en trainingen

Bartiméus biedt (geaccrediteerde) scholing- en bijscholingsdagen voor diverse professionals werkzaam bij arbodiensten, re-integratie- en verzekeringsbedrijven.

Geaccrediteerde (bij)scholing voor arbeidsdeskundigen & bedrijfsartsen

Deze scholing is afgestemd op jouw rol als arbeidsdeskundige of bedrijfsarts bij het begeleiden van werknemers met een visuele beperking en hun werkgever. Je krijgt inzichten en handreikingen, waarmee je werkgevers en werknemers nog passender kunt adviseren. In het programma komen de volgende thema's aan bod:

  • Beperkingen in het zien: meer dan alleen visus en gezichtsveld
  • Ervaren van de visuele beperking
  • Sociaal emotionele impact van werken met een visusbeperking
  • Aanpassingen op de werkplek: lees- en computerhulpmiddelen
  • Loopbaanadvies
  • Specialistische re-integratie & casuïstiek

Mail voor informatie naar sterkinwerk@bartimeus.nl. Wil je een groep aanmelden? We gaan graag in gesprek over een geschikte datum en een aangepast tarief.

Expertisemiddagen verzuimmanagers / arboverpleegkundigen

Ben je arboverpleegkundige, arbo-coördinator, arbo-adviseur, preventiemedewerker of verzuimconsulent? En wil je weten wat je kunt betekenen in de loopbaan van mensen die slechtziend of blind zijn? Bezoek dan een van onze expertisedagen. Deze dagen organiseren we op aanvraag en bij voldoende aanmeldingen. Neem voor meer informatie contact op met Diane Massaar per e-mail via sterkinwerk@bartimeus.nl of telefonisch via 0341 - 498 498.

Scholing op maat

Op basis van de wensen van opdrachtgevers ontwikkelen wij ook trainingen of workshops op maat. De inhoud stemmen we af op de organisatie, de medewerkers en de werkpraktijk. Dit bevordert in grote mate het rendement van een scholing. Ook voor scholing op maat is accreditatie aan te vragen.

Vragen over maatwerk of incompany cursussen?

Neem contact met ons op.