Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Een stage of bijbaan

Vakantiewerk of een bijbaan zijn mooie manieren om werkervaring op te doen. Bovendien is het lekker om wat bij te verdienen naast je school of studie. Natuurlijk is het soms lastiger om met een visuele beperking een passende (bij)baan te vinden. Toch zijn er veel mogelijkheden en kansen.

Wil jij binnenkort beginnen met een leuke bijbaan, maar weet je eigenlijk niet hoe je dat het beste kunt aanpakken? Doe dan mee met de bootcamp Maak er Werk van! In april 2022 hebben we de bootcamp voor het eerst georganiseerd. Met succes, want in 2023 staat de volgende editie alweer op de planning. Noteer 9 t/m 11 februari 2023 alvast in je agenda. De kosten van deze bootcamp vallen onder de zorgverzekering.

Als je tijdens je opleiding stage moet lopen, dan krijg je te maken met een werkplek en collega’s. Net als bij een echte baan. Ook bij je stage kunnen wij helpen om alles goed te laten verlopen.

 

Een meisje zit achter een laptop te werken