Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

NOG Congres 2023

Nederlands Oogkundig Gezelschap Congres 2023

Dit jaar heeft het NOG Congres een 3-daags programma met voordrachten, cursussen, posters en State of the Art lezingen. Het event vindt plaats op woensdag 21, donderdag 22 en vrijdag 23 juni 2023 in het MECC te Maastricht. Ook Bartiméus is er als oogheelkundige expertise-organisatie bij!

Illustratie agenda

Het NOG congres vindt plaats in het vernieuwde MECC Maastricht van 21 tot en met 23 juni. Enkele gerenommeerde sprekers zijn vastgelegd en daarnaast zijn er weer veel interessante voordrachten, mystery cases en posterpresentaties. Deelnemers kunnen kiezen uit 24 interessante cursussen. De algemene ledenvergadering staat gepland op donderdag 22 juni. Het NOG-congres is alle dagen toegankelijk voor leden en niet-leden. 

Aanwezigheid Bartiméus
Wij staan in het Trajectum en ons standnummer is 35. In de Bartimeusstand staan elke dag diverse specialisten, waaronder onze orthoptisten, optometristen/low vision specialisten, NAH-specialisten, ergotherapeuten en accountmanagers. Zij kunnen u bijpraten over de laatste ontwikkelingen, innovaties, ontzorgen en al uw vragen beantwoorden over de mogelijkheden op het gebied van diagnostiek, revalidatie en low vision.

Op woensdag 21 juni van 11.00 - 13.00 uur geeft onze collega Evert Veldman (ergotherapeut, zie LinkedIn) de cursus 'Oog voor visuele klachten bij hersenaandoeningen bij volwassenen'. 

Wij ontmoeten u graag tijdens het NOG Congres!

Adres
MECC Maastricht
Forum 100
6229 GV Maastricht