Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Veilig, efficiënt en zelfstandig navigeren met eZwayZ

Je weg vinden in een openbaar gebouw is met een visuele beperking vaak een grote uitdaging. Hoe fijn zou het zijn om hier een betrouwbaar hulpmiddel voor te hebben op je eigen mobiele telefoon? De indoor navigatie-app eZwayZ (spreek uit: easy ways) kan straks uitkomst bieden. De app is nu als testversie beschikbaar voor gebruik op een iPhone 8 of hoger.

Niet meer verdwalen

Deze app zorgt ervoor dat je niet meer afhankelijk bent van anderen in een publiek gebouw en dat je niet meer kunt verdwalen. Je kunt er je plaats mee bepalen, je route mee plannen en mee verkennen: wat zit er in mijn directe nabijheid? Je kunt kiezen hoe je geleid wilt worden: via trillingen, geluid of beeld.

navigatie app wijst route op station

Max test eZwayZ op station Arnhem

In dit filmpje zien we Max van Tiel de indoor navigatie-app gebruiken op Arnhem-Centraal.

Ik vind het ontzettend stoer dat ik nu gewoon zelf loop. Dit had ik anders echt niet gekund.

Jouw feedback is belangrijk

Nu is de app als testversie beschikbaar. We willen de komende maanden zoveel mogelijk mensen de app laten testen. Test je met ons mee? Want met jouw feedback kunnen we de app optimaliseren tot een volwaardig hulpmiddel. Testen kan op station Arnhem: op de bussenpleinen en in de centrale hal tot aan de incheckpoortjes. Ook kun je de app testen in het diagnostisch centrum en kantoor van Bartiméus in Zeist: het Atrium (op deze locatie alleen op afspraak via een e-mail naar indoornavigatie@bartimeus.nl). Op dit moment is de app vooral geschikt voor mensen die slechtziend zijn en nog niet geoptimaliseerd voor mensen die blind zijn.

Test met ons mee!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wij sturen een aantal keer per jaar een nieuwsbrief met onze laatste updates. Wil je deze ontvangen? Laat dan je mailadres achter o.v.v. 'nieuwsbrief'

Dit geeft mij zoveel vrijheid, ik wil de app nu al blijven gebruiken.

Waarom innovatie in indoor navigatie?

De toegankelijkheid van openbare gebouwen is een groot probleem voor mensen met een visuele beperking. Vooral voor senioren.

Alles over het ontstaan van de app

Hoe werkt de app?

Met de eZwayZ-app lokaliseer je jezelf in een gebouw en kies je een bestemming om naartoe te navigeren. 

Lees verder
Iemand heeft in de ene hand een taststok en in de andere hand een telefoon met eZwayZ

App maakt gebouwen toegankelijker

Lees hier wat de voordelen zijn voor gebouweneigenaren en hoe u uw gebouw toegankelijker maakt. 

Ook uw gebouw in de app opnemen?

Partners

De eZwayZ app wordt ontwikkeld door Atsence. Onze partner met technische kennis en expertise op het gebied van indoor navigatie. De ontwikkeling van de app wordt mede mogelijk gemaakt met steun van AFAS Foundation en het Bartiméus Fonds.

Onze partners

Contact

Heeft u belangstelling voor indoor navigatie of een vraag? Neem contact met ons op.