Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Indoor navigatie maakt gebouwen toegankelijk

Je weg vinden in bijvoorbeeld een ziekenhuis, station of winkelcentrum is voor veel visueel beperkte mensen een hele uitdaging. Voor ziende mensen geldt dat overigens soms ook. Maak daarom nu je eigen bedrijfslocatie, gemeentehuis of  zorginstelling toegankelijk met eZwayZ.

Bestaande navigatiehulpmiddelen in gebouwen zoals bewegwijzering bieden voor veel mensen geen uitkomst. En hoe goed bedoeld ook, de meeste mensen willen niet bij de hand worden genomen of afhankelijk zijn van een begeleider. Daarom is er nu de eZwayZ-app. Een innovatieve vorm van bewegwijzering die iedereen met een (visuele) uitdaging helpt om veilig, efficiënt en zelfstandig te navigeren in complexe gebouwen.

Wil je eZwayZ implementeren in je gebouw of wil je meer weten over de app? Meer informatie vind je op de eZwayZ website.

Wil je meer weten over (fysieke) toegankelijkheid en/of het indoor-navigeerbaar maken van uw gebouw? Neem dan contact op met Bartiméus via indoornavigatie@bartimeus.nl. Onze collega’s van Accessibility geven graag advies.

Wij gaan graag in gesprek

Heeft u vragen of wilt u weten hoe u uw gebouw optimaal toegankelijk kunt maken? Wij geven graag vrijblijvend advies.