Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Partners maken indoor navigatie-app mogelijk

De ontwikkeling van de indoor navigatie-app eZwayZ wordt mogelijk gemaakt met steun van AFAS Foundation en het Bartiméus Fonds.

Atsence

De EzwayZ app wordt ontwikkeld door Atsence. Onze partner met technische kennis en expertise op het gebied van indoor navigatie.

Het logo van eZwayZ

Over AFAS Foundation

De AFAS Foundation inspireert om beter te doen en droomt ervan om de wereld een stukje mooier te maken voor diegenen die dit hard nodig hebben. De foundation stelt op een innovatieve en transparante manier geld beschikbaar voor duurzame projecten die over de hele wereld - op gebied van gezondheidszorg, maatschappij en onderwijs - een grote impact maken.

Over Bartiméus Fonds

Het Bartiméus Fonds zet zich in voor een inclusieve samenleving, waarin mensen met een visuele beperking voluit kunnen meedoen. Via fondsenwerving en dankzij de steun van donateurs wordt het werk van Bartiméus ondersteund en worden innovatieve projecten mogelijk gemaakt.

Wij geven u graag een demonstratie

Wilt u in navolging van het Rijksmuseum in Amsterdam en het Centraal Station in Arnhem ook uw gebouw toegankelijk maken voor mensen met een visuele beperking?