Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Denk en praat mee over Bartiméus

Wil je meedenken en meepraten over Bartiméus zonder lid te worden van een cliëntenraad? Dat kan! Onze cliëntenraden zoeken regelmatig cliënten en verwanten om mee te denken en Bartiméus te adviseren.

Op deze pagina kun je je hiervoor aanmelden, zodat wij je kunnen benaderen als we een vraag hebben die aansluit bij jouw interesses.

Je hoeft geen cliënt te zijn van Bartiméus

Je hoeft geen cliënt te zijn van Bartiméus om je aan te melden. Ook de mening van mensen die geen cliënt van Bartiméus zijn, waarderen wij zeer. Ons doel is om je te informeren en informatie bij je op te halen over onderwerpen die bij Bartiméus belangrijk zijn.

We benaderen je maximaal vier keer per jaar met informatie en vragen. Je kunt op diverse manieren met ons meedenken en meepraten, bijvoorbeeld door de cliëntenraden zelf te benaderen of meedoen in een bijeenkomst.

Schrijf je vooral in, afmelden kan en mag altijd.

Meld je aan

-- Selecteer een optie --
-- Selecteer een optie --
-- Selecteer een optie --