Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Pauzesoftware

Bartimeus heeft de organisatie Ergo Direct benaderd om mee te denken naar mogelijkheden van het toevoegen van passende meldingen in pauzesoftware. Deze pauzesoftware helpt je actief om ingesleten patronen en gewoontes te veranderen met als doel meer energie over te houden aan het einde van de dag.

De software leert gebruikers deze routines eigen te maken. Door regelmatig mentale en fysieke beweegmomenten (zogenaamdepit stops) en eigen pauzemomenten (rituelen zoals koffie/lunch/thee/fruit-pauzes) in te lassen, word je uitgedaagd om niet aan een stuk door te buffelen achter je beeldscherm. Met trofeeën krijg je pluimpjes voor de onderdelen waar je het goed hebt gedaan.

Er is inmiddels een Work & Move versie waarin de door Bartiméus aangeleverde tips zijn verwerkt. Het mooie van deze ontwikkeling is dat alle gebruikers van de software Work & Move deze tip-catagorie “Visuele beperking” kunnen activeren.

Via onderstaande link kun je gebruik maken van een proefversie van 30 dagen. Zo kun je zelf de meerwaarde ervaren. Let op: deze software werkt alleen voor Windows.

Functionaliteiten WORK & MOVE Software | BakkerElkhuizen.

Maak je gebruik van een Mac, dan kunnen we je aanraden om gebruik te maken van onderstaande software. Ook deze kun je 1 maand gratis gebruiken.

https://www.wellnomics.nl/workpace/

Deze applicatie lijkt qua werking heel veel op de Work & Move software maar heeft alleen niet de speciaal toegevoegde preventie tips van Bartiméus.