Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

High Tea in Maand van de Macula

Informatiebijeenkomsten op locatie Bartiméus

De MaculaVereniging organiseert in juni de eerste Maand van de Macula. Maculadegeneratie is de meest voorkomende oorzaak van slechtziendheid bij ouderen. Wil je alles weten over wat dit betekent en wat Bartiméus kan bieden? Kom dan langs voor onze High Tea for MD in Amsterdam, Deventer of Rotterdam.

Zicht met Macula Degeneratie

Om 14.00 uur is het ontvangst met een kopje koffie, thee en lekkers zoals passend bij een smakelijke high-tea.

Vanuit de MaculaVereniging en Bartiméus nemen we u kort mee in de 'wereld van maculadegeneratie' en vooral welke impact dit kan hebben voor het dagelijks leven.

Daarnaast hoort u wat Bartiméus kan betekenen op gebied van revalidatie, hulpmiddelen, advies en begeleiding. We begeleiden al meer dan 100 jaar mensen met een visuele beperking om zo zelfstandig mogelijk te kunnen leven op een manier waarop zij dat zelf willen.

Er is ruime gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en vragen te stellen.

Rond 16.00 uur willen we de middag afsluiten.

Wij willen benadrukken dat ook uw familie en vrienden van harte welkom zijn. Zij kunnen met een speciale ervaringsbril ervaren hoe het is om een visuele beperking te hebben. Een stukje bewustwording. Wat doet minder zien met je?

U bent welkom op de volgende locaties:

Aanmelden: Onderaan deze pagina kunt u zich via het aanmeldformulier aanmelden voor een van de High Tea bijeenkomsten.

Weten welke lokale en landelijke activiteiten er nog meer op de planning staan in de Maand van de Macula? Ga dan naar de website van de MaculaVereniging.

maand van de macula

Aanmelden voor High Tea for MD

Waarschuwing
Het formulier is gesloten.