Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Bartiméus op Veine dagen / ZieZo-beurs

Op donderdag 11 april, vrijdag 12 april en zaterdag 13 april kun je ons ontmoeten op de ZieZo-beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Bartiméus denkt mee in oplossingen voor '100% leven'. Hoe kunnen we voor jou van betekenis zijn?

Vrouw met geleidehond in winkelstraat

Programma Bartiméus ZieZo-beurs

Bartiméus denkt graag mee in oplossingen voor 100% leven en biedt deskundig en onafhankelijk advies. Wij zijn gestart met de voorbereidingen voor deze beurs, zodra ons programma en workshops bekend zijn laten wij dit weten via deze pagina.

Voor wie zijn we er?

We zijn er voor mensen van alle leeftijden, met diverse hulpvragen en wensen. Van jonge kinderen waar vermoedens van slechtziendheid zijn, tot ouderen die ondanks visuele problemen zelfstandig willen blijven doen waar ze altijd plezier aan hebben beleeft. Voor de mensen in het sociale netwerk om hen heen én professionele zorgverleners.

Over de ZieZo-beurs

De ZieZo-beurs is dé landelijke informatiebeurs voor iedereen die slechtziend of blind is of minder goed gaat zien. Dit jaar vindt de beurs tegelijk met de Veine dagen beurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Met de entreekaart kunt je zowel de Ziezo beurs als ook de Veine dagen bezoeken. 

In dit krachtenveld staat Bartiméus voor een deskundig en onafhankelijk advies. We staan onder meer bekend om de kwaliteit van ons oogheelkundig onderzoek, onderwijs, revalidatie en woonlocaties en bieden zelfs véél meer dan dat. Bartimeus is bijvoorbeeld onderdeel van DB-connect, hét expertisecentrum voor doofblindheid. DB-connect heeft tijdens de Ziezo-beurs een eigen stand.